Agile Messenger Uiq3 (ra(ked by Symbuzzer

Arkadaslar 45 Dolar gibi cuzi! bir fiyata satilan Agile Messenger uygulamasinin son surumunu sizler icin ucretsiz hale getirdim. Fakat sunu onceden soylemek isterimki bu islemi cihazinizi her kapatip actiginizda tekrarlamaniz gerekmektedir. Bide hazir aklimdayken basit derecede haxedit kullanmayi bilmeniz gerekmektedir. Ben artik bu konuda uzmanlasmis oldugumdan bu islemi 2 dakikada yapabimekteyim. Yok ben yapamam diyorsaniz diger ucretsiz msn alternatiflerini kullanmanizi oneririm. Hadi simdei uygulamayi kirma isine baslayalim:

1.) oncelikle dogal olarak uygulamayi telefonumuza kuruyoruz. indirme linki mesajin en altinda.

2.) sonra gene cihazimiza yukledigimz z-plore yazilimiyla su dosyayi duzenle diyoruz: c:\private\10202be9\persist\1020e261.cre

3.) sonra xplorede sol tarafta yazan basamak sayisi 000088 olana kadar kaydirma cubuguyla asagi iniyoruz.

4.) buradaki sayilara iyi bakarsaniz en sonda yazili olan 6 rakamin telefonu numaranizin son 6 rakami oldugunu goreceksiniz. bu numaralari kafaniza gore degistirerek agile messengeri tekrar 7 gun deneme suresinin basina cekebilirsiniz.

Fakat dedigim gibi sistemi her telefon acildiginda sim kaydini kontrol ettiginden dolayi her cihazi kapatip actiginizda bu islemi tekrarlamak zorundasiniz. Bu arada sakin kendinizi zeki sanip dosyanin ozelliklerini salt okunur yapmayin! cihaziniz bir daha acilmayabilir.

Hadi kolay gelsin...

Program: http://www.agilemobile.com/get_latest.php?device=UIQ30

Comments

Popular posts from this blog

SonyEricsson P990i SEUS ile Güncelleme

SonyEricsson P990i Sifreli Modemlere Baglanma

SonyEricsson P990i Launcher Hack Mod v1.1 by Symbuzzer